Kapcsolat

Tel:  +36-46/529-088
Fax: +36-46/529-402

Mobil: +36-20/518-0504; +36-20/950-6025

                  

E-mail:

gep@borsodagroker.hu

Fűkaszák

 

OLDALIRÁNYÚ FELFÜGGESZTÉSSEL

 

SIPMA KD 2510 KOS                   SIPMA KD 2910 KOS         
 

A hajlított és fémprofilokból készült hegesztett váz csekély súlya mellett magasfokú tartósságot biztosít, lehetővé teszi a kasza egyszerű felfüggesztését az erőgép hárompont csatlakozójára, komfortos munkavégzést és magas hatékonyságot eredményezve.                      

A késgerendely oldalsó függesztő szerkezetének feladata, hogy biztosítsa a talajkövetést, valamint a késgerendely egyenletes nyomását a talajra. A szabadonfutó tengelykapcsolóval ellátott SIPMA kardántengely biztosítja a forgóelemek zökkenőmentes leállását és védelmet nyújt a sérülések ellen.

Az elasztomerből (rugalmas műanyag) készült ütközőbiztosítók lehetővé teszik a kasza vágórészének hátrahajlását akadálynál, így védve a gépet a sérülésektől. 

A fűkasza késgerendelye mögé felszerelt szárterelők lehetővé teszik a rend szélességének szabályozását a betakarítás következő szakaszában alkalmazott géphez igazodva. 

A kaszák szerkezete lehetővé teszi a függőleges pozícióban történő szállítását. A késgerendely dőlésének széles tartománya (-12o-tól +24o-ig) lehetővé teszi ez egyenetlen és dombos talajon végzett kaszálást.

 

 Kérjük, tekintse meg ajánlati lapunkat:

sipma-kd-2510-2910-kos-fukasza-ajanlati-lap.doc

Kisfilm:

www.youtube.com/watch?v=gCQH3B_HuCU

www.youtube.com/watch?v=UJ4nnkz8Y4A

 

Középső felfüggesztéssel

SIPMA KD 2515 KOS                 

SIPMA KD 2915 KOS         

 

 

 

 

 

A késgerendely központi felfüggesztése biztosítja a tökéletes talajkövetést és egyenletes nyomást, ami egyforma magasságú vágást eredményez a késgerendely teljes hosszán. A hidraulikus felfutást megakadályozó biztosíték lehetővé teszi a késgerendely hátra hajlását és egyidejű felemelkedését abban az esetben, ha akadályba ütközik, ami védi a gépelemeket a sérülésektől.

 A kések gyors cseréjének rendszere a szabvány felszereltség esetén biztosítja a munka folyamatosságát és magas teljesítményét.

A kaszák szerkezete lehetővé teszi a szállítást három állásban:

  • függőlegesen az erőgép oldalán,
  • függőlegesen az erőgép mögött,
  • vízszintesen az erőgép mögött.

Az állítható rugós tehermentesítő rendszer biztosítja a késgerendely tökéletes terhelését a talajra.

A késgerendely dőlésének széles tartománya (-12o-tól +24o-ig) lehetővé teszi ez egyenetlen és dombos talajon végzett munkavégzést.

 

 Kérjük, tekintse meg ajánlati lapunkat:

sipma-kd-2515-2915-kos-fukasza-ajanlati-lap.doc